جالب های اینترنت و وب

جالب های وب و تکنولوژی

جالب های اینترنت و وب

جالب های وب و تکنولوژی

نکات قابل توجه و جالب وب و تکنولوژی های مرتبط

۲ مطلب در فروردين ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

پیدا کردن فایل هایی که دیسک ویندوز رو پر کردن

پر شدن درایو دیسک ویندوز و پیدا کردن فایل های اضافی

حجم دیسک درایو C ویندوز پر شده! از کجا پیدا کنیم چه فایلی یا برنامه ای حجم زیادی گرفته؟

حتما برای شما هم پیش آمده که یکی از درایو های هارد کامپیوتر خصوصا درایو c پر شده باشد. این اتفاق هم در ویندوزهای نسخه دسکتاپ مثل ویندوز 10 و ویندوز سرور  و حتی سرور مجازی ویندوز بسیار سابقه دارد.

نکنه آزار دهنده پیدا کردن فایلی است که باعث پر شدن دیسک شده . به طور معمول شما باید کل پوشه ها را انتخاب و Properties بگیرید بعد وارد دایرکتوری ها شده و دوباره این کار را تکرار کنید تا متوجه بشوید چه بخشی بیشترین حجم را اشغال کرده. ولی راه حل ساده و بسیار سریع دیگری هم وجود دارد.

نرم فزار WizTree ویزتری راه حل آنالیز و تحلیل سریع دیسک و بخش های پر شده در یک نگاه

بررسی دیسک پر شده

این نرم افزار به صورت رایگان قابل دانلود است و نسخه غیر رایگان آن هم برای سازمانها قابل خرید است و تنها تفاوت نسخه رایگان و غیر رایگان آن  عدم نمایش قسمت Donate یا کمک نقدی در نسخه پولی آن است و می توانید با خیال راحت آن را از خود سایت WizTree دانلود کنید.

این نرم افزار نسخه نصبی و پورتابل دارد و تفاوت نسخه پرتابل با نصبی در این است که بدون نصب با اجرای فایل exe  بلافاصله اجرا می شود.

چطور دیسک را بررسی کنیم؟

بعد از اجزا یا نصب این نرم افزار با سرعت بالا تمام دیسک را در یک لحظه کوتاه آنالیز می کند. برای این کار از قسمت چپ بالا> دیسک یا درایو مورد نظر را انتخاب می کنیم و >Scan را کلیک می کنیم.

بعد از اسکن نمای اولیه این برنامه سه بخش کلی دارد که قابل تغییر است ولی به طور پیش فرض  زیر اسکن در سمت چپ Tree View به صورت درختی وبه ترتیب حجیم ترین بخش دیسک و فولدر یا دایرکتوری که بیشترین فضا را پر کرده از بالا به پایین نمایش می دهد. سمت چپ و روبری این منو قسمت File View است که به ترتیب بیشتری فایل هایی که تکرار آنها باعث گرفتن حجم در ویندوز شده را نمایش می دهد.

قسمت پایین به صورت گرافیکی و با تفکیک رنگ که قابلیت شخصی سازی و زوم دارد به صورت تصویری قسمت هایی که بیشترین حجم را دارند به صورت مربع بزرگتر و محتوای آن را با مربع های کوچک تر نمایش می دهد.

جستجوی فایل چطور کار می  کند؟

قابلیت دیگر این نرم افزار جستجوی فایل است که بسیار سریع تر از جستجوی ویندوز فایل مورد نظر را پیدا می کند.

برای جستجوی فایل در بخش File View  در کادر جستجوی  File Search Filter نام فایل یا پسوند آن را وارد کنید.

بررسی دیسک و آنالیز چطور کار می کند؟

WizTree از فرمتهای مختلف NTFS, FAT, FAT32, network, پشتیبانی می کند و  حتی امکان استفاده برای دستگاههای جانبی که به ویندوز متصل می شوند مثلا دستگاههای MTP/PTP  و تلفن هوشمند یا دوربین و دستگاههای USB را هم دارد.

به گفته خود برنامه نویسان WizTree دلیل سرعت این نرم افزار خواندن اطلاعات Master File Table (MFT) به صورت مستقیم از دیسک است. این روش بدون سیستم عامل دیسک را بررسی می کند و به همین دلیل سرعت بالایی دارد.

 

این مطلب در حوزه سرور از این منبع گرفته شده

  • Amir Jafari
  • ۰
  • ۰

برای همه کاربرانی که با وردپرس آشنا می شوند این سوال بوجود می آید که در بخش تنظیمات یا Settings، تفاوت نشانی وردپرس با نشانی سایت WordPress Address با Site Address در چیست؟

در این مطلب کوتاه سعی می کنیم به این سوال جواب بدهیم که تفاوت نشانی وردپرس(WordPress Address) با نشانی سایت (Site Address) در وردپرس چیست؟

wp-address

 

 

WordPress Address یا نشانی وردپرس

قسمت نشانی وردپرس (URL) مربوط به محل فیزیکی و آدرس پوشه خود وردپرس است که فایل های هسته وردپرس در آن نگهداری می شوند، این موارد شامل همه آیتمهای مرتبط با وردپرس از جمله افزونه یا پلاگین ها، قالب سایت، عکس و فیلم و همه محتوای سایت در این آدرس قرار می گیرد.

نشانی وردپرس کجاست؟

به طور پیش فرض در تمام سرویس های وب هاستینگ این پوشه داخل دایرکتوری ریشه یا روت سایت که معمولا public_html نام دارد قرار می گیرد و محتویات وردپرس می تواند در این پوشه باشد که در این صورت مستقیم در root سایت قرار دارد یا اینکه داخل آن پوشه دیگری برای محتویات وردپرس در نظر بگیریم که ما در این بخش از تنظیمات آن نام را می توانیم تغییر دهیم یا اگر وجود نداشت ایجاد کنیم.

به عنوان مثال اگر نام وب سایت شما domain.com بوده و در زمان نصب ورد پرس  آدرس محل نصب وردپرس شما به این شکل است: https://domain.com/wordpress و در صورتی که آن را به  test تغییر دهیم آدرس آن به این شکل تغییر می کند: https://domain.com/test
نکته: توجه داشته باشید اگر آدرس نشانی وردپرس را تغییر دهید آدرس های دیگر مثل صفحه ورود هم خود به خود تغییر خواهد کرد و مثلا در نشانی جدید test  آدرس ورود به این شکل می شود: https://domain.com/test/wp-login.php
نکته: همچنین توجه کنید اگر پوشه شما مثلا wordpress نام داشته و شما در بخش نشانی ورد پرس از طریق تنظیمات نام آن را به چیز دیگری مثل test تغییر دادید در سرور و بخش file manager هم باید پوشه را rename کنید.

فایل های وردپرس در فایل منیجر

 

نشانی سایت یا Site Address

این آدرس همان آدرس اینترنتی وب سایت یا Web Site URL است که بازدیدکنندگان سایت برای دیدن سایت آن را در مرورگر وارد می کنند، به طور پیش فرض این بخش در تنظیمات وردپرس خالی است. ولی به عنوان مثال اگر قصد دارید فقط بخش خاصی مثل فروشگاه شما با وردپرس باشد، آدرس آن را به چیزی مثل shop تغییر می دهید و از این آدرس به بعد با ورد پرس نمایش داده می شود : https://domain.com/shop یکی از کاربردهای دیگر آن زمانی است که وردپرس را در سرور سایت قدیمی خود نصب می کنید و تا زمان آماده شدن سایت جدید برای دیدن صفحات و ویرایش آنها، آدرس آن را در یک بخش جدا مثل test یا newsite قرار می دهید.

تقاوت در کجاست؟

به طور خلاصه نشانی وردپرس آدرس همان محلی است که همه فایلها و محتویات مرتبط با ودرپرس در آن ذخیره می شود در سوی دیگر  نشانی سایت همان آدرس سایت یا URL است که بازدید کننده برای دیدن سایت تایپ می کند یا ازطریق لینک وارد می شود.

آیا تغییر نشانی سایت کار درستی است؟

تغییر نشانی سایت به هیچ وجه توصیه نمی شود خصوصا اگر وب سایت قدیمی داشته باشید، ممکن است باعث از دست رفتن لینک ها و SEO ونهایتا موقعیت شما در موتورهای جستجو باشد، پس اگر قصد تغییر نشانی سایت را دارید به این موضوع توجه کنید و یا اگر قصد دارید از ابتدا نشانی دیگری داشته باشید توجه کنید که تغییر آن در آینده می تواند برای شما مشکلاتی ایجاد کند پس از همان ابتدا با دقت آدرس درست را انتخاب کنید یا از حالت پیش فرض تغییر ندهید.

 

منبع وردپرس: https://day.ir/blog/web/wordpress-address-vs-site-address/

  • Amir Jafari