جالب های اینترنت و وب

جالب های وب و تکنولوژی

جالب های اینترنت و وب

جالب های وب و تکنولوژی

نکات قابل توجه و جالب وب و تکنولوژی های مرتبط

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

گواهینامه SSL چیست؟

گواهینامه SSL چیست؟
گواهینامه SSL به عنوان کاربردی ترین مکمل امنیت وب سایت به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. روش کار گواهینامه امنیتی اس اس ال به این شکل است که با رمزگذاری، هرگونه داده ای را از مبدا سرویس دهنده کد گذاری می کند و داده ها از اطلاعات ساده گرفته تا موارد مهم مثل مشخصات کارت بانکی در مسیر رفت و برگشت بین سرور و بازدید کننده سایت از دسترس اشخاص ثالث محفوظ خواهند بود این موضوع آنقدر اهمیت دارد که موتورهای جستجو سایت های فاقد گواهینامه را از اولویت خود خارج می کنند.

 

گواهینامه SSL Domain Validation (DV)

گواهینامه SSL نوع DV یا Domain Validation یکی از پرطرفدارترین گواهینامه در بین کاربران می باشد به دلیل اینکه پروسه تایید و احراز هویت آن به سرعت و به صورت آنی از طریق دامنه است در کوتاه ترین زمان صادر می شود.

 

خرید SSL

  • Amir Jafari
  • ۰
  • ۰

Memory Limit در وردپرس

با وجود اینکه نگهداری از یک وب سایت وردپرسی کار سختی به نظر نمی رسد ولی وقتی یک سایت که برپایه وردپرس ایجاد شده بزرگ می شود و محتوای زیادی در آن قرار می گیرد یا بازدید زیادی پیدا می کند ممکن است در بخش هایی تیونینگ و بهیه سازی نیاز باشد که یکی از مهمترین آنها Memory Limit در وردپرس است.

Memory Limit در وردپرس

شاید به عنوان ادمین سایت گاهی با مشکل memory limit یا محدودیت حافظه در وردپرس برخورد کرده باشید، این مشکل در واقع از وردپرس نیست از زبان برنامه نویسی PHP است که وردپرس بر مبنای آن ایجاد شده و به راحتی قابل رفع است. پس در اینجا طی چند مرحله به نوع مشکل و بهترین روش رفع آن می پردازیم

زبان PHP در وردپرس چه می کند؟

در واقع PHP یک زبان برنامه نویسی اوپن سورس و چابک سمت سرور است که کدهای وردپرس با آن نوشته شده و برای اینکه صفحات ایجاد شده با وردپرس را نمایش دهد سمت سرور و پشت صحنه اجرا می شود.
خروجی فایل های PHP در سمت کاربر به صورت html به مروگر تحویل می شود تا ما یک صفحه با آیتم های مختلف را در مرورگر کامیپوتر یا تلفن همراه خود ببینیم. و مدت هاست که به عنوان یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی تحت وب توسط برنامه نویسان استفاده می شود.

گزینه PHP memory limit در وردپرس چیست؟

به طور پیش فرض محدودیت حافظه پی اچ پی یا PHP memory limit در وردپرس 32 مگابایت است، که برای بیشتر وب سایت ها این مقدار کافی و مناسب است، خصوصا اگر فایل های ویدئو زیاد یا پلاگین های مشکل دار ندارید این مقدار کاملا مناسب است. زمانی که شما یک بخش سنگین مثل یک افزونه که خاص یا ویدیوی جدید را اجرا می کنید وردپرس ممکن است علاوه بر اینکه این مقدار 32MB را استفاده می کند برای جبران کسری تا 40MB هم به صورت خودکار برداشت کند ولی در صورت نیاز به مقدار بیشتر با خطای Fatal error: Allowed memory size of 32MB bytes exhausted  یا خطای مشابه مواجه می شود.

مواردی که باعث خطای memory limit در وردپرس می شوند

  • استفاده از نسخه های قدیمی php در سرور

    استفاده از نسخه های به روز php علاوه بر اینکه بهره وری بالاتری دارد به دلیل اینکه ساختار مدرن تری دارد با قطعه کد ها بهینه تر برخورد می کند، حافظه و تسک ها را بهتر مدیریت می کند، همچنین امنیت آن بالاتر است.

  • افزونه ها

    پلاگین های وردپرس توسط  افراد و شرکت های مختلفی نوشته و یا ایجاد می شوند،  استفاده از افزونه های زیاد به صورت همزمان یا افزونه هایی که بروز نشده اند یا پلاگین هایی که به دلیل ساختار ضعیف یا حتی نوع کاربردشان مثل افزونه المنتور حافظه زیادی مصرف می کنند می تواند باعث مشکل memory limit شود. پس توصیه می شود تا جای ممکن از پلاگین های غیر ضروری یا کمتر مورد نیاز استفاده نکنید، کمترین تعداد افزونه بهترین پرفورمنس را برای شما ایجاد می کند، همیشه افزونه ها را به روزرسانی کنید، و از افزونه های ناشناس یا افزونه هایی که تعداد کمی از آن نصب شده استفاده نکنید.

  • چند رسانه ای (ویدیو)

    اگر در وب سایت وردپرسی خود تعداد زیادی ویدئو آپلود کرده باشید باید بدانید ویدیو یکی از مواردی است که حافظه وردپرس را می بلعد و شما حتما با این مشکل مواجه خواهید شد.

اندازه مناسب  memory limit در وردپرس

اگر اندازه پیش فرض جوابگوی ما نیست و با خطا مواجه می شویم برای بدست آوردن اندازه متنساب حافظه باید بدانیم چه مقدار حافظه استفاده شده و یک ابزار به صورت افزونه به نام  Server IP Memory Usage Display  وجود دارد که آن را نمایش می دهد و می توانید بعد از اتمام کار آن را حذف کنید.
همانطور که قبلا گفتیم اندازه پیش فرض حافظه وردپرس 32MB است که در برخی سرویس دهنده ها ممکن است 64MB باشد، ولی می توانید آن را تا 256 یا بیشتر هم افزایش دهید.

WordPress memory limit 256MB

چگونه حافظه memory Limit وردپرس را افزایش دهیم؟

قبل از این کار توصیه می شود مواردی که بالاتر به عنوان دلیل حطای memory limit اعلام شد را بررسی کنید و اگر پلاگین غیر ضروری دارید آن را حذف کنید و نسخه php را بروزرسانی کنید یا از سرویس دهنده بخواهید برای شما ارتقا دهد . بعد اگر اطمینان دارید که این تغییر ضروی است به پوشه وب سایت خود از طریق فایل منیجر یا بخش مدیریت فایل که در کنترل پنل وب میزبانی قرار دارد یا  از طریق ftp وارد شوید و به یکی از سه روش زیر می توانید تغییر را اعمال کنید:

  • روش اول ویرایش فایل wp-config.php

    این فایل در ریشه یا روت سایت وردپرسی شما قرار دارد در حالت ویرایش عبارت memory_limit را جستجو کنید و در ‘memory_limit’, ’32M’ عدد 32 را به یکی از اعداد 64 ، 128 یا 256 و در صورت اطمینان از نیاز به مقدار بیشتر به حداکثر 1024 تغییر دهید، توجه داشته باشید مقدار بیش از حد مشکلات دیگری را در سایت ایجاد خواهد کرد.

  • روش دوم ویرایش فایل htaccess.

    مسیر این فایل در روت سایت است. این فایل که نام آن با نقطه آغاز می شود و به همین دلیل در سیستم عامل لینوکس جزو فایل های مخفی است و ممکن است در نرم افزار ftp کلاینت شما نمایش داده نشود، در اینصورت تنظیمات آن را در برنامه اف تی پ کلاینت خود پیدا کنید.  در یک خط این فایل این گزینه را اضافه کنید: php_value memory_limit 128M و عدد 128 را به میزان مورد نیاز تغییر دهید و فایل را ذخیره کنید.

  • روش سوم تغییر در php.ini

    در صورتی که سرور مجازی یا اختصاصی داشته باشید تغییر فایل php.ini امکان پذیر است. دستور php –ini را در خط فرمان لینوکس اجرا کنید تا مسیر فایل php.ini نمایش داده شود سپس فایل مورد اشاره را با ویرایگشر مورد علاقه خود از جمله vi یا nano ویرایش کنید و در خط memory_limit = 32M میزان حافظه مورد نظر را وارد کنید.

  • روش چهارم افزونه
     

    در بخش افزونه های سایت وردپرس عبارت Memory Limit راجستجو کنید و یکی از پلاگین های مربوط به این کار را انتخاب و نصب کنید توجه داشته باشید استفاده از افزونه یا پلاگین راهکار مناسبی نیست و توصیه می شود کمترین تعداد افزونه را در وردپرس داشته باشید.

هر گونه کپی برداری از این مطلب تنها با درج لینک این صفحه به عنوان منبع از وبلاگ شبکه دی بلامانع است

 

مطالب مرتبط:

دانلود و نصب وردپرس 6

دیدگاه و تنظیمات گفت و گو

پیدا کردن قالب  فعال و اصلی سای وردپرسی

طراحی سایت فروشگاهی

  • Amir Jafari
  • ۰
  • ۰

راه اندازی امضای الکترونیک و نصب گواهینامه E-mail ID یا S/MIME  در آوتلوک

گواهیانه E-mail ID یا S/MIME چیست؟

گواهینامه S/MIME که به E-mail Digital ID هم مشهور است یک گواهینامه شخصی برای شماست با نصب گواهینامه S/MIME یا E-mail ID که آدرس ایمیل شما را در اینترنت تایید و به نوعی دارای امضای الکترونیک می کند. ابزاری ساده برای امضا و رمزگذاری خودکار پیام های ایمیل خصوصی که فقط به آدرس ایمیل شما اختصاص داده شده و همیشه امکان تأیید وجود دارد و تضمین می کند که پیام های ایمیل شما به هیچ وجه تغییر نکرده است.

با استفاده از S/MIME Digital ID مطمئن باشید که مکاتبات شما در صندوق ورودی گیرندگان شما برجسته خواهد شد.

 

با استفاده از S/MIME Digital ID مطمئن باشید که مکاتبات شما در صندوق ورودی گیرندگان شما برجسته خواهد شد.

چگونه ایمیل آیدی یا امضای الکترونیک را در آوت لوک نصب کنیم؟

مراحل درخواست و نصب گواهینامه E-mail ID:

  • 1- در مرحله اول مانند هر گواهینامه دیگری نیاز به ساخت فایل csr دارید که می توانید از این آموزش (ایجاد CSR با الگوریتم SHA2) استفاده کنید.
    نکته: توجه داشته باشید باید در قسمت های (freindly name , common name ) نام اکانت ایمیل خود را وارد کنید.
    پس از ارسال فایل csr خود به شرکت صادر کننده گواهینامه و دریافت فایل های گواهینامه مراحل زیر را ادامه می دهیم.
  • 2- در این مرحله نیاز به نصب فایل .cer و تهیه فایل .pfx  از گواهینامه داریم. راهنمای خروجی گرفتن از گواهینامه
    در صورتی که مراحل قبل را در سیستمی که قرار است از outlook آن برای گواهینامه E-mail ID استفاده کنید انجام داده اید نیازی به انجام مرحله 3 نمی باشد.
  • 3- نصب فایل .pfx طبق این آموزش(نصب فایل .pfx) در سیستم شخصی خود.
  • 4-افزودن گواهی نامه ایمیل به Outlook 

–Outlook را باز کنید

-روی زبانه file کلیک کنید.

Outlook File

-در پنل باز شده سمت چپ روی گزینه options کلیک کنید.

Outlook Options

– در صفحه باز شده جدید ابتدا روی گزینه Trust Center و سپس  Trust Center Settings کلیک کنید

outlook Trust Center Settings

– در صفحه جدید در زبانه Email Security رو دکمه Import/Export کلیک کنید.

 

adding signature to outgoing messages

گزینه Encrypt content and attachments for outgoing messages انتخابی می باشد و تاثیری در ارسال امضای الکترونیک ندارد، در صورتی که با انتخاب این گزنه گیرنده امکان مشاهده ایمیل را ندارد آن را غیر فعال کنید.
در بخش Trust Center  مطابق تصویر بالا تیک بخش Adding signature to outgoing messages را بزنید. با انتخاب این گزینه ارسال های شما با امضای الکترونیک ارسال می شود و اگر فراموش کنید این گزینه را انتخاب کنید امضایی در ایمیل ارسالی قرار نمی گیرد.
انتخاب گزینه Send clear text signed message when sending signed message باعث می شود ارسال ایمیل با امضای الکترونیک باشد ولی رمز گذاری نشده باشد.
گزینه Request S/MIME receipt for all S/MIME signed messages  را تنها در صورت نیاز انتخاب کنید.

– در بخش Import/Export Digital ID روی Browse کلیک کنید سپس مسیر فایل pfx را انتخاب و پسورد فایل را وارد کنید،بعد روی دکمه ok کلیک کنید.

outlook import/Export Digital ID

– مانند تصویر روی setting کلیک کنید و در صفحه بازشده certificate نصب شده را برای خود انتخاب کنید.

 

outlook add digital signature to outgoing messages

– در این صفحه Hash Algorithm را روی SHA256 قرار دهید و مابقی تنظیمات را مانند تصویر دست نخورده رها کنید.

 

change security settings

و در آخر پیغامی مبنی بر تنظیم پسورد برای استفاده از گواهینامه نصب شده از شما میخواهد، پسورد را وارد و به خاطر بسپارید چون در هر بار استفاده باید وارد شود.

 

cryptographic key

 

در صورتی که گزینه Require a password with this key را انتخاب کنید هر بار که ایمیل با امضای الکترونیک ارسال می کنید این رمز را از شما می خواهد در غیر اینصورت می توانید این گزینه را انتخاب نکنید.

پس از انجام مراحل بالا، می توانید ایمیل های خود را رمزگذاری و امضا کنید و ایمیل دریافت شده برای گیزنده به شکل زیر نمایش داده می شود:

Outlook Digital ID logo badge inbox

هر گونه کپی برداری از این مطلب تنها با درج لینک این صفحه به عنوان منبع از وبلاگ شبکه دی بلامانع است

مطالب مرتبط:
خرید امضای دیجیتال S/MIME

ایجاد CSR SHA2 ویندوز

گواهینامه SSL

تفاوت SSL و TLS

میزبانی سرور ایمیل اکسچنج

  • Amir Jafari